Hvordan aktiverer jeg TEL-protokol til Myfone-klienten?

Hvis du ønsker at benytte TEL-protokol til din Myfone-klient, skal du blot aktivere den gennem Standardapps i Windows.

Hvad er TEL-protokol?

TEL-protokol er en protokol, der giver dig mulighed for at indstille Myfone-klienten som standardenhed til kaldshåndtering ved udgående kald, foretaget ved klik på hyperlink til telefonnumre.

Eksempel: Hvis man søger på Flexfone via Google og klikker på telefonnummeret, vil man med TEL-protokol installeret til Myfone altid foretage det udgående kald gennem Myfone-klienten.

Hvordan aktiverer jeg TEL-protokol til Myfone-klienten?

For at aktivere TEL-protokol til Myfone-klienten skal du gøre følgende:

1. Åbn Standardapps i Windows, søg på TEL og klik på Vælg en standardapp

Apps

2. Klik på Myfone og klik herefter på knappen Indstil ny placering

TEL

3. Nu er TEL-protokol indstillet til at benytte Myfone-klienten som standardenhed til håndtering af udgående kald ved klik på hyperlink til telefonnumre.

Når du klikker på et hyperlink til telefonnummer, vil du få vist denne prompte, første gang du klikker på hyperlink til telefonnumre på en hjemmeside:

Tillad

Her sætter du flueben ved tilladelsen og klikker på knappen Åbn Myfone.

Bemærk: For at kunne benytte TEL-protokol med Myfone-klienten, Kræver det en opdatering til version 1.3.5 eller højere af Myfone-klienten. Se her hvordan du opdaterer.

OBS: TEL-protokol virker kun til Myfone-klienten og dermed ikke Myfone.dk eller Myfone-app til mobil.