1. Ofte stillede spørgsmål
  2. Myfone
  3. Guide til softphone (Ring med Myfone)

Hvordan får jeg bedst mulig lyd i Myfones softphone?

Du har mulighed for at gøre din lyd i Myfone endnu bedre ved hjælp af disse råd.

Før du kan gøre din lyd bedre, er det bedst at sikre sig, at du har aktiveret og opsat Myfones softphone korrekt.

Hvis du stadig oplever forringet eller mekanisk lyd i Myfone, kan du forsøge at deaktivere hardwareacceleration i Chrome eller justere dine lydindstillinger for Windows.

Deaktiver hardwareacceleration i Chrome

Benytter du Chrome, kan det være nødvendigt at deaktivere hardwareacceleration. Det gør du på følgende måde:

1. Gå til indstillingerne for Google Chrome.

chrome-indstillinger

2.
Gå til System.

system-chrome-da

3.
Her skal du deaktivere funktionen Brug hardwareacceleration, når det er muligt. Herefter skal du trykke på Genstart, og hardwareacceleration er fremover slået fra.

chrome-genstart

Justering af lydindstillinger i Windows

Benytter du Windows, kan det også være nødvendigt at deaktivere de udvidede lydindstillinger. Det gør du på følgende måde:

1. Højreklik på højtalerikonet i nederste højre hjørne af skærmen.

højtaler-ikon

2.
Klik på Lydindstillinger.

lydindstillinger

3.
Gå til Avanceret og tryk på Flere lydindstillinger.

flere-lydindstillinger

4.
Højreklik på din lydenhed og tryk på Egenskaber.

egenskaber

5.
Her skal du sætte flueben i boksen Deaktiver alle udvidelser.
Vær opmærksom på, at det ikke er alle computere, der har disse indstillinger.

deaktiver-udvidelser