Hvordan nedlægger jeg en Flexfone-bruger via Azure AD?

Fjern medarbejderen fra den AD-gruppe, som synkroniseres med jeres Flexfone-løsning.

For at nedlægge en Flexfone-bruger via jeres AD, skal du fjerne den pågældende medarbejder fra den AD-gruppe, som synkroniseres med jeres Flexfone-løsning.

Brugeren bliver først nedlagt 72 timer senere, så du har mulighed for at nå at fortryde. Hvis du ønsker det, skal du blot tilføje medarbejderen til AD-gruppen igen.

Numrene, der har været tilknyttet til den nedlagte medarbejder, bliver ikke opsagt, men vil efterfølgende ligge på virksomhedens telefoniløsning uden at være tilknyttet en bruger. Du kan lade numrene ligge til senere brug, tilknytte dem til en anden medarbejder eller opsige eller portere dem til et andet teleselskab.