Hvordan laver jeg en ny profil?

Du laver en ny profil ved at gå ind under Profilstyring på Myfone.dk.

Du kan oprette forskellige profiler, så du altid har en profil, der passer til dine behov. Under menupunktet Profilstyring på Myfone.dk kan du oprette nye, slette gamle eller redigere i dine eksisterende profiler.

1. Her finder du alle dine profiler.

2. Her laver du en ny profil.

3. Klik på profilen for at redigere den.

profiler-faq-1

På arbejde, Fri og Til møde er standard profiler som alle Myfone brugere skal have. Det er derfor ikke muligt at redigere deres navn eller slette dem.

→ Fortsæt til Indstil og Redigér profiler