Hvordan sætter jeg min telefon til ikke at ringe, når jeg har fri?

Under Profilstyring på Myfone.dk og i Myfone-klienten kan du nemt indstille din telefon til ikke at ringe, når du har fri og f.eks. automatisk viderestille opkaldet.

Gå til Profilstyring på Myfone, og vælg derefter profilen Fri i venstre side.

Når du redigerer i profilen Fri, bestemmer du, hvordan det valgte telefonnummer skal agere, når du har fri.

Først skal du vælge det telefonnummer, der ikke skal ringe, når du har fri.

I den første kolonne kan du vælge, at telefonen f.eks. skal melde optaget eller gå direkte på telefonsvarer, som f.eks. fortæller, at du har fri. Du kan også viderestille opkaldet til din virksomheds hovednummer eller til et speak, der fortæller åbningstiden.

Læs mere om, hvordan du viderestiller opkald her.

Der er mange muligheder for forskellige indstillinger af din telefon, når du har fri. Find dem alle sammen under profilen Fri.

CleanShot 2021-08-19 at 09.34.19