Hvorfor kan jeg ikke sende MMS?

Typisk er årsagen enten fejlagtig MMS opsætning på telefonen, eller opbrugt datamængde.

Selvom MMS er en del af fri SMS, kræver det mobildata at afsende MMS. Du kan derfor ikke sende MMS, hvis din datamængde er opbrugt. I dette tilfælde, skal du opgradere datamængden i dit abonnement.

Såfremt ovenstående ikke er årsagen, skal du sikre at MMS opsætningen på telefonen er korrekt i henhold til TDC's indstillinger, som du kan finde en guide til her. Da vi benytter TDC's mobilnet, er det vigtigt at indstillingerne står som beskrevet.