Indstillinger for kaldsstatistik via FTP i PBXAdmin

Administrer Indstillinger for kaldsstatistik via FTP i PBXAdmin.

Du finder Indstillinger for kaldsstatistik via FTP inde under Indstillinger -> Indstillinger.

indstillinger-for-opkaldsstatistik

Funktion Beskrivelse
1. FTP-vært Hele FTP-adressen skrives her f.eks. ftp://domæne.dk eller ftp.servernavn.dk
2. FTP-port FTP-port, som udgangspunkt vil det altid være port 21.
3. Brugernavn FTP-brugernavn.
4. Adgangskode FTP-adgangskode.
5. Sti på FTP-vært Sti til fjernmappen.
6. Test forbindelse

Tester om der er forbindelse til FTP-serveren.

7. Kaldsstatistik på mail Indsæt den mailadresse, du ønsker at modtage kopi af statistikken på.
8. Send kø-statistik Til/fra bestemmer om der sendes kø-statistik.
9. Send medarbejderstatistik Til/fra bestemmer om deres sendes medarbejderstatistik.
10. Send hovednummerstatistik Til/fra bestemmer om deres sendes hovednummerstatistik.