Indstillinger for optagelse af samtaler i PBXAdmin

Administrer Indstillinger optagelse af samtaler i PBXAdmin.

Du har flere muligheder for at optage samtaler. Du kan optage enkelte samtaler eller alle indgående/udgående samtaler. Det kan enten gøres ved at taste *7 under en igangværende samtale eller ved at gå ind under indstillinger og vælge indstillinger for optagelse af samtaler

indstillinger-for-optagelse-af-samtaler

Funktion Beskrivelse
1. Aktiver optagelse af indgående samtaler Hvis du sætter et flueben i dette felt, vil du optage alle indgående samtaler. Det er kun kald fra eksterne numre, der optages.
2. Aktiver optagelse af indgående kald (gælder ikke kø-kald) Her kan du aktivere optagelse af indgående kald, der ikke er gået til en kø.
3. Aktiver optagelse af udgående samtaler Hvis du sætter et flueben i dette felt, vil du optage alle udgående samtaler. Det er kun kald til eksterne numre, der optages.
4. Aktiver upload af *7 optagelser til FTP server Her kan du få tilsendt alle *7 optagelser til jeres FTP server automatisk.
5. Protokol Vælg mellem FTP eller SFTP
6. FTP-vært IP-adressen eller URL’en på din FTP server.
7. FTP-port FTP-porten på din FTP server. (Normalt er den 21 eller 22 for SFTP).
8. Brugernavn Brugernavn til login på din FTP-server.
9. Adgangskode Adgangskode til login på din FTP-server
10. Sti på FTP-vært Her kan du indtaste den sti på din FTP-server, hvor du gerne vil have lagt filerne.
11. Test forbindelse Her kan du teste om der er forbindelse til de informationer, du har skrevet ovenover. Hvis der ikke er forbindelse, vil der komme en fejlkode beskrivende fejlen.