Login i Myfone app'en

Følgende screenshots viser hvordan Myfone app'ens login fungerer.

Login med Myfone

1. I feltet E-mail indtastes den mail, som du benytter til Myfone.dk.

2. I feltet Adgangskode indtastes det kodeord, som du benytter til Myfone.dk.

3. Når du har tastet oplysningerne, trykker du på Log ind. Du forbliver logget ind, indtil du selv logger ud.

4. Du kan også vælge at logge ind med dine brugeroplysninger fra Microsoft.

Første gang du logger ind med din Microsoft-bruger, vil du blive bedt om at indtaste dine Myfone-loginoplysninger for at tilknytte din Microsoft-bruger med din Myfone-bruger. Du vil derfor blive sendt ind på Myfone.dk, hvor du skal tilknytte brugeren.

1.0-Login-faq-2

Login med Microsoft

Når din Microsoft-bruger og Myfone-bruger er tilknyttet, vil du blive mødt af denne skærm, når du vælger Log ind med Microsoft.

5. Benyt de loginoplysninger, som du plejer, når du logger ind på en af Microsofts portaler.

6. Tryk Next og følg derefter Microsofts loginproces, som du plejer. Efterfølgende sendes du tilbage til Myfone app’en.

ad-1-faq-1

→ Fortsæt til Vælg nummer i Myfone app'en