Modtagelse af notifikationer i Myfone-appen med Android 15 og Private Space

Hvis du vælger at bruge Private Space med Myfone-appen, kan du opleve, at du ikke længere modtager notifikationer fra appen.

Hvad er Private Space, og hvordan påvirker det Myfone-appen?

Android 15 introducerer en ny funktion kaldet Private Space, som giver brugere mulighed for at installere apps i et separat område på deres enhed, der kræver ekstra godkendelse for at få adgang. Hvis du vælger at bruge Private Space med Myfone-appen, kan du opleve, at du ikke længere modtager notifikationer fra appen.

Hvordan undgår jeg at miste notifikationer i Myfone-appen?

For at sikre, at du fortsat modtager vigtige beskeder fra Myfone-appen, anbefaler vi, at du ikke bruger appen i Private Space. Hvis du allerede har installeret den i Private Space, kan du gøre følgende:

1. Afinstallér Myfone-appen fra Private Space.
  2. Installér appen direkte fra din startskærm ved at gå til Google Play Store.
  3. Søg efter Myfone-appen fra Flexfone og installér den igen.