Notifikation med kønavn på indgående opkald

Er du tilmeldt en kø, og har du et indgående opkald, kan du få en notifikation om navnet på køen, som opkaldet går til.

Du aktiverer notifikationen om Vis kønavn på indgående opkald under Indstillinger > Notifikationer i Myfone-appen.

Settings for notifications in the Myfone app

Når de korrekte tilladelser er givet, og funktionen er aktiveret, vil du modtage notifikationen med navnet på køen, der hvor notifikationer må vises i det pågældende OS. Notifikationen kommer kun frem på den iPhone eller Android telefon som er tilmeldt køen.

Kaldet besvares ikke, når du trykker på notifikationen. Du skal derfor stadig besvare opkaldet, som du plejer.

Notification with the name of the queue

Vær opmærksom på, at du kun modtager notifikationerne, hvis du har givet de rette tilladelser.

Du kan se, om Myfone-appen har tilladelse til at vise notifikationer inde i Myfone-appen under Indstillinger -> Notifikationer -> Visning af notifikationer -> Notifikationer -> Tillad notifikationer. Når du har tilladt notifikationer, kan du gå tilbage til Myfone-appen og vælge, hvilke notifikationer der skal være aktive.

Benytter du iOS's fokusfunktioner, skal du sikre dig, at du har tilladt, at Myfone-appen har tilladelse til at vise notifikationer, når den pågældende fokusfunktion er aktiv. I visse tilfælde kan det hjælpe at tillade Myfone-appen i fokusfunktionen "Personlig", selvom du ikke benytter dig af fokusfunktionen.

OBS: Notifikationer understøttes ikke på andre sprog end dansk.