1. Ofte stillede spørgsmål
  2. Myfone
  3. Guide til softphone (Ring med Myfone)

Opsætning af softphone

Når du har aktiveret Myfones softphone, skal du opsætte den korrekt i din browser. Vi anbefaler at Myfones softphone benyttes med Chrome.

Du skal først aktivere Myfones softphone, før du kan opsætte den.

1.Tryk på pilen ved siden af telefonrøret for at se listen med dine enheder. Vælg her Myfone som opkaldsenhed.

softphone-opsætning-1

2. Tillad mikrofon

Ved første opkald vil din browser bede om tilladelse til at benytte din mikrofon. Dette skal tillades, før du kan ringe med Myfone.

softphone-opsætning-2-ny

⚠️ VIGTIGT: Hvis du bruger Chrome, skal du sikre dig at de rette tilladelser er givet til at afspille lyd, før du kan høre noget på Myfone.dk.

Gør derfor følgende for at opsætte lyd indstillinger:

1. Tryk på hængelåsen i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på “Indstillinger for website”, eller gå direkte til Chrome indstillinger.

softphone-opsætning-3-1

2. Find indstillingen for Lyd, og vælg Tillad i dropdown menuen.

softphone-opsætning-4

→ Fortsæt til Modtag opkald med softphone