Optagede samtaler i PBXAdmin

Opsæt og administrer optagede samtaler i PBXAdmin.

Denne funktion må ikke forveksles med funktionen Optagelse af samtale , hvor du kan optage samtalen via et modul i et kaldsflow. Denne funktion, som beskrevet nedenfor, virker kun ved brug af stjernekoder under et aktivt opkald.

1.
 Under Optagede samtaler (stjernekode) har du mulighed for at aflytte optagede samtaler.

optagede-samtaler-stjernekode-1

Funktion Beskrivelse
2. Dato Dato for, hvornår kaldet er optaget med tastekode *7.
3. Lokalnummer Lokalnummer med medarbejder, der har startet optagelsen.
4. Længde Varighed på den optagede samtale.