1. Ofte stillede spørgsmål
  2. Myfone
  3. Guide til softphone (Ring med Myfone)

Overvåget omstilling med softphone

Du kan lave en overvåget omstilling ved et igangværende opkald, enten inde på en kontakt eller oppe i højre hjørne af Myfone.

For at du kan lave en overvåget omstilling med Myfones softphone, skal du sikre dig at du har aktiveret og opsat Myfones softphone korrekt.

1. Tryk på tandhjulet for at åbne opkaldsfunktioner.

2. Vælg Overvåget omstilling, hvis du først vil tale med din kontakt, inden du stiller kaldet videre.

softphone-opsætning-11

3. Indtast nummer eller navn, og tryk dernæst på det grønne ikon for at omstille.

softphone-opsætning-12

4. Hvis nummeret ikke findes i din telefonbog, kan du stadigvæk omstille ved at trykke på det grønne ikon.

softphone-opsætning-13

5. Du vil nu få den pågældende i røret, og du kan spørge, om du må omstille kaldet. Vælg dernæst Annulleret omstilling eller Omstil opkaldet.

softphone-opsætning-14

→ Fortsæt til Omstil til kø med softphone