Profiler i Myfone-appen

Her kan du selv styre dine profiler eller blot lade dine profiler skifte automatisk.

1. Du finder Profiler ved at trykke på ikonet i øverste venstre hjørne.

1.0-ring-indstillinger-v4-faq

2. Derefter trykker du på Profiler

1.1-profiler-da

Automatisk profilskift slået til

1. Tryk her, hvis du vil styre dine profilskift manuelt eller automatisk.

2. Her kan du se, hvordan din aktive profil opfører sig - alt efter hvilket nummer der ringes til og fra (se mere nedenfor).

1.1_profiler-til-v4-faq-1

Automatisk profilskift slået fra

1. Når automatisk profilskift er slået fra, kan du se alle dine profiler, som du nu manuelt kan vælge imellem.

2. Hvis du trykker på i'et kan du se, hvordan den valgte profil opfører sig (se mere nedenfor).

1.1_profiler-fra-v4-faq-1

Her ser du, hvordan den valgte profil opfører sig ved indgående og udgående opkald.

1.4-profiler-da

Tip: Få profiler som widget på din hjemskærm