Hvorfor skal jeg bekræfte min identitet på Myfone?

Hvis du logger på Myfone fra en anden computer eller et andet sted, end du normalt logger ind fra, kan du blive bedt om at bekræfte, at det er dig.

Flexfone ønsker altid at forbedre sikkerheden for brugerne på Myfone, for at forhindre at uvedkommende får adgang.

Hvis du helt konkret  forsøger at logge på fra en anden computer fra en lokation, som vi ikke kender, vil du møde denne pop op-besked:

Pop-op-2-png

Derefter vil du modtage nedenstående bekræftelsesmail eller SMS, alt efter om vi har en e-mail eller et mobilnummer registreret på dig:

Bekræft-IP-adresse-mail-1-png

Når du har bekræftet din identitet via linket i e-mailen eller SMS'en, vil du kunne logge på Myfone.