Telefonmøde i Myfone-appen

Her kan du se alle telefonmøder og selv oprette et nyt telefonmøde.

1. Du finder telefonmøder ved at trykke på menu-ikonet i øverste venstre hjørne.

1.0-ring-indstillinger-v4-faq

2. Gå til Telefonmøde

1.0-Slide-out-v4-faq-telefonmøde

Log på telefonmøde i Myfone-appen

1. Tryk på Log på.
Den røde firkant viser antallet af deltagere.

1.0-telefonmøde-faq

2. Her skal du taste en kode for at få adgang til telefonmødet.
Adgangskoden vælges i PBXAdmin.

3. Når du har tastet koden, trykker du Log på, hvorefter din telefon ringer op til mødet.

1.1-telefonmøde-indtast-kode-faq

Opret telefonmøde i Myfone-appen

1. Her kan du oprette et telefonmøde og invitere kolleger og/eller eksterne personer til mødet.

1.0-opret-telefonmøde-faq

2. Tryk her for at taste nummeret på en kontakt, som du vil invitere til telefonmødet.

3. Her vælger du de kontakter fra din telefonbog, som du ønsker skal deltage.

4. Start telefonmødet ved at trykke på opkaldsknappen.

1.4-ad-hoc-kontakt-valgt-faq

5. Du kan også hurtigt oprette et Telefonmøde ved at trykke på ikonet i øverste højre hjørne under Ring.

ring-telefonmøde

→ Fortsæt til Indstillinger i Myfone-appen