Telefonsvarer i PBXAdmin

Opsæt og administrer telefonsvarer i PBXAdmin.

Modulet telefonsvarer har to typer af telefonsvarer. En medarbejdertelefonsvarer og en virksomhedstelefonsvarer. Alle medarbejdere får automatisk oprettet og tildelt en telefonsvarer. Derimod skal telefonsvareren til virksomheden oprettes manuelt og bruges i kaldsflows.

Med telefonsvareren har du mulighed for at modtage beskeder, der er lagt på din telefonsvarer som du kan aflytte

1. Under Telefonsvarer har du mulighed for at se alle telefonsvarer der er oprettet til medarbejdere og virksomheden.

telefonsvarer-1

Funktion Beskrivelse
2. Lokalnummer Her kan du se lokalnummeret på telefonsvareren.
3. Navn Navnet på telefonsvaren
4. Tilhører Om telefonsvaren tilhører en medarbejder
5. Beskrivelse Kan bruges til ekstra genkendelse af telefonsvareren. (Eks. ’Telefonsvarer til ferielukket’)
6. Tilføj telefonsvarer Her kan du tilføje en ny telefonsvarer som du kan bruge i et kaldsflow.

Hvis du har behov for at aflytte en telefonsvarerbesked og ønsker at spole i denne besked, kan du bruge følgende funktionskoder. De virker kun ved afspilning af telefonsvarerbesked.

Funktion Beskrivelse
4 Spol tilbage
5 Spol beskeden over
6 Spol frem

Redigering af telefonsvarer

Du kan indstille hvordan din telefonsvarer skal fungere, ved at trykke på en telefonsvarer i oversigten.

telefonsvarer-2

Funktion Beskrivelse
1. Navn Her kan du se en beskrivelse af telefonsvareren. (Eks. ’Lars’ telefonsvarer’)
2. Beskrivelse Kan bruges til ekstra genkendelse af telefonsvareren. (Eks. ’Telefonsvarer til ferielukket’)
3. Email-notifikation Med denne funktion kan du modtage en kopi af telefonsvarerbeskeden som .MP3 fil på den indtastede e-mail adresse.
4. Slet efter mailafsendelse Med denne funktion aktiveret slettes beskeden fra telefonsvaren, idet beskeden sendes på mail. Du undgår derfor en fuld telefonsvarerindbakke.
5. Mail Her kan du skrive, hvilken mailadresse som du ønsker telefonsvarerbeskederne sendt til. Beskederne bliver sendt som .MP3-fil.
6. Password Her kan du bestemme, hvilken adgangskode du ønsker at bruge til aflytning af din besked, når du ringer fra udlandet eller fra en anden telefon.
7. SMS-notifikation Hvis du ønsker at få tilsendt en SMS til din mobiltelefon, skal du sætte et flueben i denne. Der vil blive sendt
en SMS til de mobiler, som er tilknyttet medarbejderen. Denne funktion virker kun, hvis det er en telefonsvarer, som er tilknyttet en medarbejder.
8. Viderestilling Hvis du sætter flueben i denne, har du mulighed for at trykke 0 ved afspilningen af velkomsthilsnen, og
derefter blive viderestillet til det, som vælges i ’Gå til lokalnummer’. (Eks. ’Hvis du trykker nul, vil du blive
viderestillet til kundeservice. Du kan også indtale en besked efter tonen’).
9. Gå til lokalnummer Hvis du har sat flueben i ’Viderestilling’, vil dette felt komme frem. I dette felt bestemmer du, hvad der skal ske, hvis der trykkes 0, imens velkomsthilsenen bliver afspillet.
10. Slet alle beskeder Sletter alle beskeder i telefonsvaren.

Husk at trykke på OPDATER SYSTEM i øverste højre hjørne for at udgive dine ændringer.

Telefonsvarens opbygning

Nedenstående billede viser telefonsvarer-menuens opbygning.

Artboard-Jan-24-2022-01-50-55-33-PM