Hvordan får jeg bedst mulig lyd i Myfone?

Du har mulighed for at gøre din lyd i Myfone endnu bedre ved hjælp af disse råd.

Hvis du oplever forringet eller mekanisk lyd i Myfone, er der to ting man kan gøre:

1. Deaktiver hardwareacceleration i Chrome

Benytter du Chrome kan det være nødvendigt at deaktivere hardwareacceleration. Det gør du på følgende måde:

Trin 1:
Først skal du ind i indstillingerne for Google Chrome.

1-trin-1

Trin 2:
Herefter scroller du helt ned i bunden og trykker på Avanceret.

1-trin-2

Trin 3:
Igen skal du scrolle helt ned i bunden til fanen System. Herunder kan du se indstillingsmuligheden Brug hardwareacceleration, når det er muligt og den skal blot slås fra. Derefter er hardwareaccelerationen i Chrome deaktiveret.

1-trin-3

2. Justering af lydindstillinger i Windows

Benytter du Windows kan det også være nødvendigt at deaktivere Enhancements under lydindstillinger. Det gør du på følgende måde:

Trin 1:
Højreklik på dit højtalerikon i nederste højre hjørne af skærmen.

2-trin-1

Trin 2:
Klik på Lyde.

2-trin-2

Trin 3:
Højreklik på din standard lydenhed.

2-trin-3

Trin 4:
Tryk på Egenskaber.

2-trin-4

Trin 5:
Tryk på Enhancements.

2-trin-5

Trin 6:
Her sætter du flueben i Disable all enhancements. Derefter er Enhancements deaktiveret. Vær opmærksom på, at det ikke er alle computere, der har disse indstillinger.

2-trin-6