Afdelingsmail og SMS på Myfone

Du kan sende en e-mail eller SMS til en afdeling fra Myfone.dk eller fra Myfone-klienten.

Sådan gør du

1. Åbn Myfone.dk eller Myfone-klienten (funktionen understøttes ikke i Myfone-appen).

2. Find den afdeling, du vil sende en besked til i afdelingsoversigten til venstre i kontaktlistemenuen.

3. Klik på de tre prikker til højre for afdelingsnavnet.

4. Klik på Send SMS eller Send e-mail.

Nu kan du skrive din besked og sende den til den ønskede afdeling.

Afdelingsmail er tilgængelig for alle Myfone-brugere, mens afdelings-SMS kræver, at man får tilladelse til at sende SMS'er til afdelinger.

Giv tilladelse til afdelings-SMS

Afdelings-SMS er forbrugsafregnet og koster 0,25 kr. pr. stk. Derfor er afdelings-SMS ikke som standard slået til på alle medarbejdere. Det skal aktivt tilvælges, før funktionen er synlig på medarbejderens Myfone.

For at give en medarbejder mulighed for at sende afdelings-SMS gør man følgende:

1. Log ind i PBXAdmin.

2. Klik på Medarbejdere i menuen, og vælg den ønskede medarbejder.

3. Klik på fanen Tilladelser, og sæt flueben i boksen ud for Afdelings-SMS.

4. Tryk på knappen Fortsæt i det pop op-vindue, der kommer, når der sættes flueben ved Afdelings-SMS.

afdeling-SMS-sikker-ENG

5. Tryk på Gem.

Forbrug for afdelings-SMS

Man kan følge forbruget på Kundelogin > Forbrug > fanen Detaljeret overblik. Her vælger man medarbejderen, man ønsker at se forbruget for, klikker på Andre specifikationer, og ser beløbet for WebSMS

Prisen er som nævnt 0,25 kr. pr. stk. Det vil sige, at en SMS til en afdeling med 10 medarbejdere vil koste 10*0,25 kr. = 2,50 kr. (forudsat at alle medarbejdere i afdelingen har én mobil hver).