API i PBXAdmin

Du kan her generere en ny API nøgle.

flexfone-api

Flexfone API giver adgang til en række forskellige statistiske informationer omkring teleløsningen samt mulighed for at ændre forskellige opsætninger. Det er muligt at trække informationer ud om følgende ting:

• Medarbejdernavn
  • Lokalnummer
  • E-mail
  • Telefonnumre
  • Telefoner
  • Medarbejdernes specifikke oplysninger
  • Afdeling
  • Liste over alle variable kaldsflow
  • Ændre status på variable kaldsflow

Eksempel

Virksomhed A har behov for at vide, hvor lang tid medarbejder X snakker, da medarbejder X er betalt ud fra, hvor meget han snakker. Med denne webservice kan du få information omkring dette og meget mere.