1. Ofte stillede spørgsmål
  2. Myfone
  3. Guide til softphone (Ring med Myfone)

Hvordan fungerer indstillingerne af mine lydenheder?

Bliv klogere på indstillingerne af dine lydenheder på Myfone.dk og hvordan du skifter lydenhed.

Du finder Lydenheder på Myfone.dk under Indstillinger > Ring med Myfone.

Standardindstillingerne på Myfone.dk benytter computerens valgte lydindstillinger, men frasorterer automatisk enheder, der ikke anses for reelle lydenheder (eksempelvis skærme).

Myfone.dk vil også huske dine indstillinger, hvis du f.eks. docker/undocker din laptop.

Myfone.dk registrerer også automatisk ændringer i tilgængelige enheder, f.eks. hvis du tilslutter et nyt kompatibelt headset.

Hvis din lydenhed ikke kommer frem automatisk, anbefaler vi, at du manuelt registrerer den som foretrukken lydenhed i din computers standardopsætning. Herefter vælger du Standard i Lydindstillinger.

Du har også mulighed for at slå Myfone.dks ringetone fra, hvis du kun ønsker en visuel notifikation, når du modtager et opkald.

Du kan let vælge eller skifte mellem lydenheder direkte i opkaldsboksen både før et opkald, ved indgående opkald og under et igangværende opkald.