1. Ofte stillede spørgsmål
  2. Myfone
  3. Guide til softphone (Ring med Myfone)

Hvordan fungerer indstillingerne af mine lydenheder?

Bliv klogere på indstillingerne for dine lydenheder på Myfone.dk, og hvordan du skifter lydenhed.

Du finder Lydenheder på Myfone.dk under Indstillinger > Ring med Myfone.

Standardindstillingerne på Myfone.dk benytter computerens valgte lydindstillinger, men frasorterer automatisk enheder, der ikke anses for reelle lydenheder (eksempelvis skærme).

Myfone.dk vil også huske dine indstillinger, hvis du f.eks. docker/undocker din laptop.

Myfone.dk registrerer også automatisk ændringer i tilgængelige enheder, f.eks. hvis du tilslutter et nyt kompatibelt headset.

Hvis din lydenhed ikke kommer frem automatisk, anbefaler vi, at du manuelt registrerer den som foretrukken lydenhed i din computers standardopsætning. Herefter vælger du Standard kommunikationsenhed under lydenheder.

Du har også en række forskellige muligheder i forbindelse med afspilning af ringetone.

Du kan slå Myfones ringetone fra, hvis du kun ønsker en visuel notifikation, når du modtager et opkald.

Vælger du Alle, vil Myfones ringetone afspilles fra alle lydenheder, der findes på computeren.

Vælger du Standard enhed afspilles ringetonen fra computerens valgte enhed.

Derudover kan du selvfølgelig vælge de forskellige enheder med højtaler, som computeren registrerer.

Du kan let vælge eller skifte mellem lydenheder direkte i opkaldsboksen både før et opkald, ved indgående opkald og under et igangværende opkald.

Skift lydenhed før og under et opkald

Skift enhed under et igangværende kald