Hvordan tilslutter jeg Jabra Evolve2 65 til en Yealink bordtelefon med bluetooth?

Her en en kort vejledning til hvordan du tilslutter dit Jabra Evolve2 65 til din Yealink bordtelefon T53W/T54W/T57W.

For at forbinde dit Jabra Evolve2 til din bordtelefon skal sætte dit headset i parringstilstand.

1. Du starter parringstilstand ved at skubbe knappen Tænd/Sluk på højre ørekop til Bluetooth-positionen og holder den der, indtil LED-lyset blinker blåt. Du kan høre parringsvejledningen, hvis du har headset på.
Jabra Evolve2 65 bluetoothpng

2. På din bordtelefon skal du nu trykke på Menu -> Basis -> Bluetooth

3. Her skal du slå Bluetooth til

4. Når Bluetooth er slået til, kan du trykke på Scan hvorefter du på bordtelefonen nu kan se Jabra Evolve2 65. Vælg den, og tryk på Forbind

Du har nu tilsluttet dit Jabra Evolve2 65 med Bluetooth til din bordtelefon.