Hvordan tilslutter jeg mit Jabra Engage 75 til min Yealink bordtelefon uden Bluetooth?

Her kan du se hvordan du skal tilslutte dit Jabra Engage 75 samt rørløfter til din Yealink bordtelefon uden Bluetooth.

Du skal først opsætte Jabra Direct korrekt for at kunne bruge rørløfter med din Yealink bordtelefon.

Opsæt Jabra Engage 75 via Jabra Direct

1. Tilslut headset med det medfølgende USB kabel til din PC

2. Download Jabra Direct fra Jabra's egen side: https://www.jabra.dk/software-and-services/jabra-direct

3. Åben Jabra Direct, og vælg herefter Jabra Engage 75. Tryk derefter på Device Settings.

4. Vælg DESK PHONE

5. Hvis du bruger en Yealink bordtelefon og benytter dig af en EHS36/40 så er det vigtigt at du sætter Electronic hook lifter til DHSG og at Dial tone switch bliver sat til A

headset-faq-1-1-1-1-3

Du kan nu gå videre med at opsætte din rørløfter, ved at følge nedenstående guides.

Tilslutning af Jabra Engage 75 med EHS36 til bordtelefon:

EHS36

Tilslutning af Jabra Engage 75 med EHS40 til bordtelefon:

EHS40

Hvis du hellere vil tilslutte dit Jabra Engage 75 til en Yealink bordtelefon med Bluetooth, kan du se vores guide her.