Hvordan tilslutter jeg mit Jabra Evolve2 65 til min PC?

Du tilslutter dit Jabra Evolve2 65 ved at tilslutte Jabra Link 380 via USB.

Opsæt Jabra Link 380

Med Jabra Evolve2 65 følger der en USB Bluetooth-adapter med, der hedder Jabra Link 380. Denne adapter skal tilsluttes din PC, for at du kan benytte Jabra Evolve2 65 med Myfone's softphone.

Følg derfor denne guide, før du forbinder headsettet i Myfone.

1. Tilslut Jabra Link 380 til din PC.

2. Download Jabra Direct fra Jabra's egen hjemmeside: https://www.jabra.dk/software-and-services/jabra-direct

3. Åben Jabra Direct og vælg herefter Jabra Link 380. Tryk derefter på Device Settings.

4. Tryk på Softphone (PC) og slå Ringtone in headset (Bluetooth) fra.

headset-faq-evolve-9