Indstillinger i Myfone-appen

Under Indstillinger kan du styre, hvilke muligheder du har med appen.

1. Her kan du vælge at eksportere dine mobilkontakter, så du kan se dem på Myfone.dk.

2. Her kan du vælge, om du vil modtage telefonsvarerbeskeder på SMS og/eller e-mail.

3. Her kan du vælge, om du vil modtage notifikationer fra Myfone-appen

4. Her kan du ændre i dine tilladelser, hvis du enten vil give appen en tilladelse eller fjerne en.

5. Her kan du aktivere Banke-på funktion, som gør, at du har muligheden for at skifte mellem to kald, så folk ikke mødes af en telefonsvarer, når du har et aktivt opkald.

1.0-Indstillinger-v4-faq-2

Kontakter

1. Tryk på Eksportér mobilkontakter. Dine kontakter vil nu kunne findes i fanen MobilkontakterMyfone.dk ved dine andre kontaktlister.

1.0.1-indstillinger-eksporter-kontakter

Du kan på denne måde oprette personlige kontakter, som du gerne vil kunne finde på Myfone.dk

Telefonsvarerindstillinger

1. Når du får en ny telefonsvarerbesked, kan du vælge at få den sendt som lydfil på mail og/eller SMS.

1.0.1-indstillinger-telefonsvarer-indstillinger-v4

Notifikationer

Du kan læse mere om notifikationer i Myfone-appen her.

Tilladelser

Du kan læse mere om Myfone-appens tilladelser til iOS her.

→ Fortsæt til Ring fra Myfone-appen