Landekodestyring i PBXAdmin

Opsæt og administrer Landekodestyring i PBXAdmin.

Landekodestyringer kan bruges til at opsætte forskellige kaldsflow, som er baseret på det land, vedkommende ringer fra. Eksempelvis kan man vælge en engelsk velkomsthilsen for alle, der ringer fra telefonnumre, som ikke er danske.

1. Under Landekodestyring har du mulighed for at se alle landekodestyringer der er oprettet.

landekodestyring-1

Funktion Beskrivelse
2. Lokalnummer Her kan du se lokalnummeret på landekodestyringen.
3. Navn Her kan du skrive navnet på landekodestyringen. Det kan f.eks. være det land, styringen skal aktiveres på.
4. Beskrivelse Kan bruges til ekstra genkendelse af landekodestyringen. (F.eks. hvad der sker, hvis de forskellige lande ringer).
5. Tilføj landekodestyring Her kan du tilføje en ny landekodestyring som du kan bruge i et kaldsflow.

Generelt

I fanen Generelt, kan du se og ændre generelle oplysninger på en landekodestyring.

landekodestyring-2

Funktion Beskrivelse
1. Navn Her kan du skrive navnet på landekodestyringen. Det kan f.eks. være de lande, der fanges i Landekodestyringen.
2. Beskrivelse Kan bruges til ekstra genkendelse af landekodestyringen. (F.eks. hvad der sker, hvis de forskellige lande ringer).

Opsætning af landekodestyring

landekodestyring-3

Funktion Beskrivelse
1. Opkald fra For at oprette en regel skal du her vælge det land, som reglen skal gælde for. Hvis du gerne vil have, at opkald fra andre lande end Danmark skal gøre noget bestemt, skal du vælge Danmark. Hvis du gerne vil have flere forskellige regler for f.eks. Sverige, Danmark og Tyskland, skal du oprette flere regler
ved at trykke på +.
2. Resterende Lande Her kan du bestemme, hvad der skal ske, hvis et af de lande, som du ikke har lavet regler for, ringer.
3. Vælg Her vælger du, hvad der skal ske for den bestemte regel. Når du trykker på denne knap, vil du få valgmuligheder op med forskellige funktioner, du kan tilknytte. Det kan f.eks. være et speak eller en
åbningstid.

Eksempel

Opkald fra Danmark (0045) går til åbningstid (lokalnummer 3000).
Opkald fra andre lande end Danmark går til Speak ’Engelsk Velkomsthilsen’ (lokalnummer 6000). Dette speak forklarer kunden på engelsk, hvem der er ringet til. Herefter stiller speaket videre til åbningstid (lokalnummer 3000).