Match kategorier med profiler

Automatisk profilskift med Exchange sikrer, at dine profiler skifter automatisk - alt efter hvad du har i din Outlook-kalender.

For at matche dine Exchange-kategorier med profiler skal du først opsætte din synkronisering med din Exchange-kalender. Her kan du se hvordan:

1. Gå til fanen Exchange i Profiler eller find Exchange under Indstillinger

2. Tryk på Opsæt Exchange kalender

exchange-kalender

3. Hvis du ikke allerede benytter Microsoft login til Myfone, skal du logge ind med Microsoft. Hvis din virksomhed har en on premise office-løsning, skal du trykke på Opsæt manuelt og udfyld oplysningerne.

login

4. Du skal nu matche dine Myfone-profiler med dine Exchange-kategorier.

Du kan prioritere dine kategorier ved at trække dem over og under hinanden. Dermed ved Automatisk profilskift altid, hvilken profil der skal være aktiv, hvis du har flere kalenderaftaler på samme tid.

kategorier-exchange