1. Ofte stillede spørgsmål
  2. Myfone
  3. Guide til softphone (Ring med Myfone)

Modtag opkald med softphone

Modtag et indgående opkald på din softphone i Myfone.

For at du kan modtage et opkald med Myfones softphone, skal du sikre dig, at du har aktiveret og opsat Myfones softphone korrekt.

1
. Når du modtager et opkald, vil denne boks blive vist. Her kan du se, hvem der forsøger at komme i kontakt med dig, samt hvilket nummer personen ringer fra.

2. Her kan du besvare eller afvise kaldet.

softphone-opsætning-5-1

Notifikationer

chrome-notifikation

I Chrome, Edge og Firefox får du en notifikation, når du modtager et kald. Trykker du på notifikationen, åbnes Myfone, og du kan dernæst besvare kaldet. For at dette skal fungere, skal Myfone være åben i en browser, og notifikationer skal være tilladt.