Hvorfor er der ikke blevet tilknyttet et telefonnummer til medarbejderen ved oprettelse gennem Microsoft Azure AD?

Der er en række opsætningsmæssige kriterier i løsningen, som skal være opfyldt, før vi kan tilknytte et nummer til en medarbejder.

Vi tilknytter kun telefonnumre på brugere, der bliver oprettet gennem Microsoft Azure AD, hvis nedenstående står korrekt i PBX'en:

1. Nummeret er oprettet i PBX'en

2. Nummeret er ikke tilknyttet en medarbejder i forvejen

3. Nummeret har ikke udfyldt noget i gå til-feltet

4. Nummeret har ikke flueben i tillad som udringningsnummer

5. Nummeret står ikke som standard udgående linje under Generelle indstillinger

Hvis flere medarbejdere står med samme nummer i Microsoft Azure AD, og ovenstående kriterier er opfyldt, er det den medarbejder, der først synkroniseres fra Microsoft Azure AD, der får nummeret tilknyttet.