Hvordan tillader jeg min browser at åbne flere webopslag automatisk?

Ønsker du, at der foretages automatiske webopslag i mere end et system, når du besvarer et indgående kald, skal du ændre indstillingerne for din browser. Se hvordan nedenfor.

Som standard er din browser indstillet til ikke at kunne åbne mere end et nyt vindue automatisk på samme tid. Det betyder, at du skal ændre indstillingerne for din browser, hvis du ønsker mere end ét automatisk webopslag, når du besvarer et kald.

chrome-2023 Chrome

1. Gå til indstillinger i Chrome
  2. Gå til Privatliv og sikkerhedIndhold / Pop op-vinduer og omdirigeringer
  3. Under Tilpasset adfærd / Har tilladelse til at sende pop op-vinduer og bruge omdirigeringer skal du tilføje Myfone.dk

edge-2023 Edge

1. Gå til indstillinger i Edge
  2. Gå til Cookies og webtilladelser / Pop op-vinduer og omdirigeringer
  3. Under Tillad skal du tilføje Myfone.dk

firefox-2023 Firefox

1. Gå til indstillinger i Firefox
  2. Gå til Privatliv og sikkerhed
  3. Under Tilladelser klik på Undtagelser v. bloker pop op-vinduer og angiv Myfone.dk
  4. Tryk på Gem ændringer

Tip: Aktiverer du flere webopslag uden først at have ændret indstillingerne i browseren, vises dette ikon warning-vindue i adressefeltet på Myfone.dk, når du bruger Chrome og Edge, og dette ikon warning-i under adressefeltet, når du bruger Firefox. Trykker du på ikonet, kan du med et enkelt klik tillade, at Myfone åbner flere nye vinduer.

Bemærk: Uanset hvilken metode du bruger til at tillade, at Myfone åbner flere vinduer, er det kun gældende for Myfone.dk. Andre websider vil altså stadig være begrænset til kun at åbne ét nyt vindue.