Tilladelser til iOS

Myfone-appen til iOS skal have følgende tilladelser, for at alle funktioner fungerer efter hensigten.

Tilladelse til at vise kontakter

Du skal give tilladelse til, at appen må vise dine mobilkontakter.

Denne tilladelse er også nødvendig, hvis du ønsker at eksportere dine kontakter fra din telefonbog til Myfone.dk

1. Tryk på Vis kontakter.

Tilladelser i Myfone-appen

2. Giv tilladelse ved at aktivere Kontakter, som vist på billedet.

Aktiver Kontakter

Tilladelse til at vise kontaktinfo

For at appen kan vise, hvilken kollega eller kontakt fra Fælles kontaktbog der ringer til dig, skal du slå Opkaldsblokering og opkalds-id til.

1. Gå til Indstillinger på din iPhone.

2. Tryk på Telefon

opkaldsblokering

3. Vælg Opkaldsblokering og opkalds-id

opkaldsblokering og opkalds-id

4. Aktiver funktionen ud for Myfone.

Aktiver opkaldsblokering og opkalds-id for Myfone-appen

5. Når tilladelsen er givet, vil alle dine kolleger eller kontakter fra Fælles kontaktbog, som ringer til dig, blive vist på din opkaldsskærm, selvom de ikke findes i din telefonbog.

Dine mobilkontakter vil blive vist, som de plejer.

Artboard-Dec-20-2023-12-49-27-4334-PM

→ Fortsæt til Hjemmeskærm i Myfone appen