Tilladelser til iOS

Myfone-appen til iOS skal have følgende tilladelser, for at alle funktioner fungerer efter hensigten.

Tilladelse til at vise kontakter

Du skal give tilladelse til, at appen må vise dine mobilkontakter.

Denne tilladelse er også nødvendig, hvis du ønsker at eksportere dine kontakter fra din telefonbog til Myfone.dk

1. Gå til Indstillinger -> Tilladelser og Tryk på Vis kontakter.

tilladelser-ios

2. Hvis du endnu ikke har givet Myfone-appen tilladelse til at vise dine mobilkontakter, vil der stå "Ingen" ud for Kontakter. Tryk på denne for at gå videre.

tilladelser-ios-2-ny-2

3. Du vil nu kunne se de forskellige tilladelsesniveauer. Vælg Fuld adgang for at dele alle dine mobilkontakter med Myfone-appen, eller Begrænset adgang, hvor du kan vælge, hvilke mobilkontakter du vil dele med Myfone-appen.

tilladelser-ios-2-ny copy

Tilladelse til at vise kontaktinfo

For at appen kan vise hvilken kollega eller kontakt fra Fælles kontaktbog, der ringer til dig, skal du slå Opkaldsblokering og opkalds-id til.

1. Gå til Indstillinger på din iPhone.

2. Tryk på Telefon

opkaldsblokering-indstillinger-faq-Sep-09-2024-09-24-57-4233-AM

3. Vælg Opkaldsblokering og opkalds-id

opkaldsblokering-indstillinger-faq copy-1

4. Aktiver funktionen ud for Myfone.

opkaldsblokering-indstillinger-faq copy 2-3

5. Når tilladelsen er givet, vil alle dine kolleger eller kontakter fra Fælles kontaktbog, som ringer til dig, blive vist på din opkaldsskærm, selvom de ikke findes i din telefonbog.

Dine mobilkontakter vil blive vist, som de plejer.

opkald-opkaldsblokering-id-faq-4

→ Fortsæt til Hjemmeskærm i Myfone-appen